loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Webshop

Webshop

AUTOBLOK stelt met zorg en toewijding het aanbod van auto's samen om met u onze passie voor auto's te delen. Graag presenteren wij ons aanbod.

De voordelen

TyreDox is een volledig rubberen kussen voor campers en luxe voertuigen, specifiek ontworpen om de schadelijke effecten van het langdurig opslaan van voertuigen tegen te gaan.

TyreDox is ontworpen voor een breed scala aan voertuigen en kan wielen tot 22 inch in diameter en tot 350 mm breed herbergen.
- Uniek vervaardigd in het VK met 93% kruimelrubber van gerecyclede banden
- Lange, geleidelijke helling voor eenvoudige toegang met geïntegreerd antisliplatrooster
- Holle middensteun maximaliseert de belastingverdeling en verwijdert de noodzaak voor een handrem*
- Verhoogde stop zorgt voor een 'positief locatorgevoel' wanneer het voertuig correct is gepositioneerd
- Handige handgrepen voor dragen en opslag wanneer niet in gebruik

Gewicht: 7 kg per TyreDox - 28 kg voor een set van 4
Afmetingen: lengte 620 mm, breedte 355 mm, maximale hoogte 75 mm

 

De risico's van opslag

Stilstaande banden die gedurende lange tijd in contact blijven met de grond, verliezen vocht, wat leidt tot barsten en vervorming, wat op zijn beurt aanzienlijke invloed kan hebben op de prestaties en veiligheid van de banden.
Het slimme gebogen ontwerp van TyreDox en de geïntegreerde demping, geleverd door de unieke samenstelling van gerecycled rubber, ondersteunen de contouren van de band om het contactoppervlak te vergroten, waardoor het gewicht gelijkmatiger wordt verdeeld om het risico op platte plekken en ovalisatie te verminderen.
Door TyreDox te gebruiken, wordt ook vermeden dat voertuigen regelmatig moeten worden verplaatst als preventieve maatregel. TyreDox maakt het ook mogelijk om voertuigen op te slaan zonder de handrem in te schakelen, waardoor uitgerekte kabels en beschadigde verbindingen worden vermeden.

Vragen? Neem contact op.

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Light website